Home
Diensten
Marketing
Offline adverteren

Offline adverteren op de meest originele manier

Offline adverteren

De periode waarin je enkel offline kon adverteren via billboards, in de krant of via persoonlijke briefpost ligt nog niet heel erg ver achter ons. Het lijkt misschien alsof offline advertenties verleden tijd zijn. Heus niet!

Offline adverteren

Persoonlijke aanspreking

Printadvertenties zijn personaliseerbaar en dankzij een originele veredeling of fun factor eraan gekoppeld stuur je jouw boodschap de wereld in op een manier die een pak unieker is dan online.

Ongetwijfeld was je al eens onder de indruk van die vliegmaatschappij of brillenwinkel die je persoonlijk aansprak en een mooie korting gaf, bijvoorbeeld omdat je net jarig was. Je voelde je toch even echt speciaal en prikte de flyer op het prikbord. Want je weet maar nooit. Dat is het grote voordeel van offline adverteren: een flyer die blijft rondslingeren op de salontafel of dat ene billboard dat je dagelijks ziet op weg naar je werk zorgt ervoor dat je de boodschap herhaaldelijk ziet en sneller overgaat tot een aankoop.

No items found.
Offline adverteren
Offline adverteren

Deel van een geheel

Offline ads zijn interessant als deel van een campagne, vaak in combinatie met online advertenties. Afhankelijk van je doel en de campagnefase, kiezen we de beste uitwerking om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Mensen die jouw ad zagen, gaan daardoor misschien wel over tot een aankoop en worden op die manier ambassadeur van jouw merk. Net wat je wilt!

Maar elk voordeel heb zijn nadeel: de kost van offline adverteren is best hoog en de resultaten zijn niet makkelijk meetbaar. Hoeveel mensen kochten je product omdat ze het zagen in een printadvertentie of op een billboard? Met online adverteren kunnen we sneller nagaan wie bleef kijken, doorklikte naar je website of webshop en uiteindelijk een aankoop deed.

De weg naar succes bereiken we dus door offline en online advertenties te combineren. Het een kan best zonder het ander, maar samen zijn ze nog zo sterk.

No items found.
No items found.
No items found.
Offline adverteren
Offline adverteren
No items found.
Stappenplan
No items found.
No items found.
Offline adverteren
Offline adverteren

Hoe maak je van jouw website een succes: download onze nieuwe whitepaper!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Download onze whitepaper

Op zoek naar enkele sterke schouders om onder jouw project te zetten?

Op zoek naar de ideale partner voor een specifiek project of langdurige samenwerking? Dat kan! Geef een seintje, we kijken met plezier hoe we jou kunnen helpen!

Contacteer ons

Bekijk ons laatste werk

Veelgestelde vragen

No items found.

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten

Bij ons kan je ook terecht voor...

Offline adverteren

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk