Home
Diensten
Merkontwikkeling
Merkregistratie

Kies voor zekerheid met jouw merkregistratie

Merkregistratie

Je zag het waarschijnlijk al vaker, het klein symbooltje naast merken als Coca-Cola®, Levi’s® of McDonald’s®. Waarom zou je precies je merk laten registreren?

Merkregistratie

Juridische bescherming

Dat tekentje staat er niet zomaar voor de geloofwaardigheid, maar is een effectief bewijs dat het merk geregistreerd is. Wist je trouwens dat zelfs de inrichting van de bekende Apple-winkels als merk geregistreerd is? Het hoeft dus niet enkel om een naam te gaan.

Je merk laten registreren, waarom zou je dat doen? Een merkregistratie zorgt ervoor dat je merk beschermd is tegen copycats en biedt juridische bescherming. Zonder merkregistratie is iedereen in principe vrij om jouw merk te kopiëren en gebruiken. In veel gevallen kan het dus geen kwaad om na te denken over een merkregistratie. Laat dat nu net ook eens iets zijn waar wij weg mee kunnen.

No items found.
Merkregistratie
Merkregistratie

Aanvraag bij het BOIP

We dienen een merkregistratie in bij het BOIP, de instantie voor België die bevoegd is voor merkregistraties in de Benelux, Europa en internationaal. Indien het merk onderscheidend genoeg is, zal deze in het merkdepot geregistreerd worden. En vanaf dan vliegt iedereen die jouw merk gebruikt, zonder pardon in het cachot. Nu ja, een stevige boete zal al een begin zijn.

No items found.
No items found.
No items found.
Merkregistratie
Merkregistratie
No items found.
Stappenplan
No items found.
No items found.
Merkregistratie
Merkregistratie

Hoe maak je van jouw website een succes: download onze nieuwe whitepaper!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Download onze whitepaper

Op zoek naar enkele sterke schouders om onder jouw project te zetten?

Op zoek naar de ideale partner voor een specifiek project of langdurige samenwerking? Dat kan! Geef een seintje, we kijken met plezier hoe we jou kunnen helpen!

Contacteer ons

Bekijk ons laatste werk

Veelgestelde vragen

No items found.

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten

Bij ons kan je ook terecht voor...

Merkregistratie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk