Home
Diensten
Merkontwikkeling
Logo & huisstijl

Herkenbare huisstijl die gezien mag worden

Logo & huisstijl

‘Een logo, wat mag dat kosten?’ is een vraag die we vaak krijgen. Spoiler alert: een huisstijl is veel meer dan enkel een logo.

Logo & huisstijl

Herkenbaar in elke vorm

Een huisstijl of branding is de volledige visuele uitstraling van jouw business. Het gaat om het geheel van grafisch ontwerp, kleuren, lettertypes, iconen, vormen, texturen en meer.

You never get a second chance to make a first impression. Een goede, consistente branding schept vanaf het allereerste moment een vertrouwensband en zorgt voor herkenbaarheid. En laat dat nu net een onmisbare schakel zijn in de weg naar succes. We zorgen ervoor dat jouw branding tastbaar is door die offline én online toe te passen. Jouw drukdragers, aanwezigheid op sociale media, de belettering van je bedrijfswagen, de e-mailhandtekening onder je e-mails zijn onderdeel van jouw huisstijl en zorgen voor jouw tone-of-voice.

No items found.
Logo & huisstijl
Logo & huisstijl

Duurzaam uithangsbord

Eens je klanten een bepaalde band hebben ontwikkeld met je merk, mag je er vanuit gaan dat ze blijven terugkomen. En belangrijker nog, dat ze ambassadeur worden van je bedrijf en dat ook met trots delen in hun netwerk.

Heb je al een huisstijl maar is die niet meer zo up-to-date of ben je er wat op uitgekeken? Dan kunnen we ook zorgen voor een rebranding. We luisteren naar jouw verhaal, laten jou meedenken en gaan met een frisse blik van start. Zo zorgen we voor een merksysteem dat je kan gebruiken als uithangbord voor jouw business.

No items found.
No items found.
No items found.
Logo & huisstijl
Logo & huisstijl
No items found.
Stappenplan
No items found.
No items found.
Logo & huisstijl
Logo & huisstijl

Hoe maak je van jouw website een succes: download onze nieuwe whitepaper!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Download onze whitepaper

Op zoek naar enkele sterke schouders om onder jouw project te zetten?

Op zoek naar de ideale partner voor een specifiek project of langdurige samenwerking? Dat kan! Geef een seintje, we kijken met plezier hoe we jou kunnen helpen!

Contacteer ons

Bekijk ons laatste werk

Veelgestelde vragen

No items found.

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten

Bij ons kan je ook terecht voor...

Logo & huisstijl

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk