Home
Over ons

Onze professionele en oprechte aanpak zorgen voor een uniek verhaal

Complementair in elk aspect

Ons team vult elkaar aan zoals de ingrediënten van een quatre-quarts cake dat doen. Verwacht geen rangorde of een wildgroei aan niveaus, maar wel gewoon vier verschillende karakters met elk een stevige dosis expertise. We bundelen onze kennis om tot een eindresultaat van formaat te komen. Want je voelt het al aankomen: in formatie zijn we sterker.

Maak kennis met ons topteam
Over ons

Trots op onze aanpak

United we stand, divided we fall.

Het klinkt melig, maar het is eigenlijk niets dan de waarheid. Als team werken we samen om resultaat te boeken en zorgen we dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Onze aanpak vertrekt elke keer vanuit hetzelfde principe: wij werken samen voor en met jou om het verschil te betekenen. Benieuwd wat dat kan betekenen?

Ontdek onze werkwijze

Onze missie en visie

"We profileren ons als een no-nonsense bureau, ons DNA ademt ambitie en een lange termijnvisie." En als je dat niet gelooft, maken we je wel iets anders wijs.

Het beste resultaat bereiken op een professionele manier, dat is het doel dat we voor ogen hebben. Om dat doel te bereiken, gaan we ver. Maar er is ook écht wel ruimte voor wat meer dan werk alleen.

Hier komt een interessante quote van Johannes, misschien die van leren vissen en eten hebben voor de rest van je leven?

Johannes Mortier
Zaakvoerder

Ons team is sterker in formatie

Johannes Mortier

Johannes Mortier

Marketing lead & partner

Bedenkt strategische marketing en communicatie, delegeert en voert uit. Staat altijd klaar met een gezegde dat er niet altijd toe doet. Papa bear van drie en voorzitter van de wildste sportclub in Beernem. Komt op maandagochtend dus soms met een blauw oog toe op kantoor, ook als er geen rugbywedstrijd was.

Jonas Pottie

Jonas Pottie

Creative lead & partner

Neemt de creatieve kant van het zakendoen op zich, ontwerpt merken en zorgt voor een online gebruikerservaring zoals het hoort. Wordt de helft van de tijd aangesproken als 'meneer Pottie' op de Arteveldehogeschool. Verzorgt na het werk de PR van z’n vzw, maar ook de opvoeding van kleine padawan Nina!

Manon Langbeen

Manon Langbeen

Project manager & marketeer

Onderhoudt onze strakke agenda, maakt komaf met deadlines, is aanspreekpunt voor de klanten en zorgt ervoor dat marketing verstaanbaar wordt. Heeft een verleden als koningin en eet altijd gezond, behalve op vettige vrijdag.

Mattiece David

Mattiece David

Copywriter & content creator

Schrijft, fotografeert, videografeert en monteert erop los tijdens de uren. Doet nadien al eens een ritje met de koersfiets voor een extra portie chips. Muzikale kattenmoeder met een Chiroverleden. Je haalt het kind wel uit Sint-Joris, maar Sint-Joris niet uit het kind.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?