Home
Diensten
Merkontwikkeling
Naming

Klinkende naming die blijft hangen

Naming

Nomen est omen: de naam is een voorteken. Een passende merknaam vinden die goed klinkt, blijft hangen én nog beschikbaar is, doe je meestal niet even snel tussendoor.

Naming

Gerichte brainstorm

Om niet alleen afhankelijk te zijn van enkele zeldzame, creatieve momenten, hebben we een gerichte en beproefde methode om de perfecte naam voor jouw business te verzinnen.

Aan de hand van een diepgaand gesprek dat in kaart bent wie jij bent, wat je doet, wat je wil bereiken en vooral, wie je wil bereiken, gaan we intern aan de slag. Meerdere brainstorms, individueel en in groep, zorgen voor een waaier aan inspiratie. We gaan met grove hand door de ideeën en selecteren zorgvuldig enkele opties. Van deze namen checken we de beschikbaarheid als domeinnaam en gebruikersnaam op sociale media.

No items found.
Naming
Naming

Meer dan een naam

Na een harde afvalrace presenteren we een selectie van enkele namen waar we als team volledig achter staan. Bij elk voorstel vertellen we het verhaal achter de naam, hoe die ingezet kan worden en tonen we ook al enkele mogelijke toepassingen. Niet helemaal overtuigd? Dan slaan we een andere piste in en beginnen we opnieuw, met een blank canvas. Want een goede naam is de basis van jouw identiteit. En die basis moet stevig zijn.

No items found.
No items found.
No items found.
Naming
Naming
No items found.
Stappenplan
No items found.
No items found.
Naming
Naming

Hoe maak je van jouw website een succes: download onze nieuwe whitepaper!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Download onze whitepaper

Op zoek naar enkele sterke schouders om onder jouw project te zetten?

Op zoek naar de ideale partner voor een specifiek project of langdurige samenwerking? Dat kan! Geef een seintje, we kijken met plezier hoe we jou kunnen helpen!

Contacteer ons

Bekijk ons laatste werk

Veelgestelde vragen

No items found.

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten

Bij ons kan je ook terecht voor...

Naming

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk