Home
Projecten
Hoeveslagerij De Bokke

Hoeveslagerij De Bokke

De snelste weg naar ambachtelijk hoevevlees met een aantrekkelijke webshop en op sociale media

Hoeveslagerij De Bokke

Hoeveslagerij De Bokke is een begrip in de streek. Stijn en Tine zorgen voor kwalitatief hoevevlees van eigen kweek, met aandacht voor de korte keten. Hun passie voor het vak proef je in elk product.

We brengen hun duurzaam verhaal tot bij de mensen thuis en geven een gezicht aan De Bokke. Daarbij hoort een herkenbare huisstijl, smakelijke fotografie, gebruiksvriendelijke website en webshop, verschillende drukdragers en een succesvolle aanpak op sociale media.

Huisstijl

Uitbreiding van bestaand logo

Het bestaande logo van De Bokke dient als een handige basis voor de ontwikkeling van de volledige huisstijl. Typografie, kleuren, iconen en stijlelementen zorgen ervoor dat alles wat we doen voor De Bokke, herkenbaar is.

Grafisch ontwerp

Goed gezien is half gewonnen

Mag het iets meer zijn? Bij De Bokke wel, zelfs als het gaat om een unieke totempaal aan de winkel of de inkleding van hun afhaalpunt. Maar ook een ‘gewone’ traiteursfolder en de visuals voor hun sociale media nemen we met plezier onder handen.

Hoeveslagerij De Bokke
Contentcreatie

Eerlijke fotografie van producten en team

In een pop-up-fotostudio in de slagerij brengen we de producten van De Bokke vers en waarheidsgetrouw in beeld. Elk product capteren we vanuit verschillende hoeken en op verschillende manieren. We maken het onderscheid tussen productfoto’s voor op de website en leuke detailfoto’s om in te zetten op sociale media, in drukwerk of in campagnes. We geven een gezicht aan het team achter De Bokke door hen op een natuurlijke manier te fotograferen in hun vertrouwde habitat.

Scoren op sociale media

De sociale media van De Bokke is een groot succes. Producten in de kijker, winacties en opmerkelijk nieuws zorgen voor een trouwe meute aan volgers die maar al te graag liken, reageren en delen. De online vertaling van de huisstijl, professionele fotografie en leuke video’s zorgen ervoor dat volgers het water in de mond krijgen en sneller de weg naar de winkel vinden.

Marketing

Wederzijds vertrouwen om op te bouwen

Wij bedenken, voeren uit en scoren. Stijn en Tine plukken er de vruchten van. Een goede samenwerking én wederzijds vertrouwen zorgen voor een consistente marketingaanpak, op sociale media, online en offline. We posten niet alleen terugkerende topics en interessante promo's, maar werken soms ook een winactie of vernieuwend idee uit. Content die duidelijk in de smaakt valt bij de volgers, gezien het bereik, likes en de reacties op hun posts.

No items found.
Website en webshop

De snelste weg naar het meest verse aanbod

Op de gebruiksvriendelijke website met webshop ontdek je meer over de visie en werkwijze van Stijn en Tine, maak je kennis met het volledige aanbod en bestel je snel en eenvoudig jouw favoriete vleesjes. Een herkenbaar kleurenpalet, unieke illustraties, hapklare copywriting en smakelijke fotografie doen je met plezier rondsurfen. Afzonderlijke productpagina’s maken het gemakkelijk om het productaanbod te ontdekken én zijn een extra troef in de online marketing.

Je bestelling afhalen op een zelfgekozen moment in de winkel of in Het Bokkepunt? Kan zomaar! Door de complexe backend kozen we hier niet voor ons standaard CMS-systeem Webflow, maar wel voor Drupal.

Hoeveslagerij De Bokke

Kies zelf wanneer en waar je afhaalt

Hoeveslagerij De Bokke

Facts en cijfers over dit project

225

Producten in de webshop

3000

Volgers extra sinds de aanpak op sociale media

+ 275

Deelnemers gemiddeld bij een winactie

Ben je geïnspireerd door dit project? Of ben je zelf ook op zoek naar een partner voor jouw project?

Neem contact met ons op

Ook interessant voor jou