Home
Projecten
Rugby Attitude

Rugby Attitude

De rugbywaarden promoten bij jong en oud met een activerende jaarcampagne

Rugby Attitude

Rugby is vurig en hard op het veld, maar aardig en zacht ernaast. Om die cultuur te versterken, tellen vijf belangrijke waarden: respect, discipline, integriteit, passie en solidariteit. Waarden die zowel door spelers, trainers, scheidsrechters en ouders gekend zijn, of toch moeten zijn.

We bedenken een jaarcampagne die de vijf waarden vanzelfsprekend moet maken bij iedereen die betrokken is in het rugby.

Naming

Ready, set, check!

We bedenken een klinkende naam voor een campagne die elke speler, ouder, supporter of passant moet aanspreken. Check your rugby attitude moet een vanzelfsprekendheid worden bij iedereen die iets met rugby te maken heeft. Geen check? Dan is het hoog tijd om de waarden te ontdekken en toe te passen

Huisstijl

Sterspelers als voorbeeld

Twee rugbyvoorbeelden in België zetten hun schouders onder de campagne. Felle kleuren en een duidelijke checkmark zorgen voor een speelse, maar stoere en serieuze uitstraling. De campagne is gemeend, en dat zal je gezien hebben.

Rugby Attitude
Grafisch ontwerp

Unieke badge om je outfit of sporttas te pimpen

De eerste 2000 gelukkigen die het charter ondertekenen, ontvangen een limited edition badge die je op je eigen sportoutfit kan strijken. Weinig moeite voor een leuke attentie die geleverd wordt met een papieren certificaat in een persoonlijke verpakking.

Contentcreatie

Ontgrendel het profielkader van jouw ploeg

Voor elke ploeg met meer dan 20 ingevulde charters, lanceren we een uniek profielkader van de club in kwestie. Dat motiveert de clubs nog meer om hun leden kennis te laten maken met de campagne en ze aan te sporen eraan deel te nemen. De profielkaders worden een hit op Facebook, wat voor de clubs ook meer bekendheid en visibiliteit creeërt. Opnieuw een win-winsituatie voor iedereen die betrokken is.

Marketing

5504 geslaagde checks

De online charters zijn een echte hit bij de community. Spontaan ontstaat bij spelers een onderlinge motivatie om hun eigen club aan de overwinning te helpen van die met de meeste ingevulde charters.

Bezoek de #rugbyattitude roadshow

We bouwen een mobiele stand die we kunnen inzetten op regionale, nationale en zelfs internationale wedstrijden. Je kan hier niet alleen je charter ondertekenen, maar ook een leuke herinnering maken in de fotostudio.

No items found.
Website

Een campagnewebsite als centrale plaats

We ontwikkelen een duidelijke campagnewebsite met daarop alle acties en informatie. De kernboodschap is duidelijk geformuleerd en gebruiken we om de doelgroep te activeren ermee aan de slag te gaan.

Rugby Attitude
Rugby Attitude

Facts en cijfers over dit project

+ 5500

Ingevulde charters

2000

Badges verdeeld onder deelnemers

172

T-shirts bedrukt

Ben je geïnspireerd door dit project? Of ben je zelf ook op zoek naar een partner voor jouw project?

Neem contact met ons op

Ook interessant voor jou