Home
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Rome is niet op één dag gebouwd. Grootse, mooie dingen vragen hun tijd. Daarom nemen we ook die tijd om elke klant en elk project grondig aan te pakken. Dat doen we volgens een duidelijk stappenplan en gelukkig sneller dan Romulus en Remus.

Elk project en elke stap bespreken we met jou als klant, want we overleggen liever een keer te veel dan te weinig. Zo komen we tot onze manier van werken: uniek, eigen en niet te vergelijken met de rest.


Hoe pakken wij jouw project aan?

01

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Twee onbekende partijen, een tafel en enkele tassen koffie. Het zou zomaar het begin kunnen zijn van een romantisch liefdesverhaal. Of van een bloeiende samenwerking, dat is ook al mooi. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw verhaal, wat je doet en wat je wilt bereiken. We bespreken hoe we je, op basis van die korte introductie, kunnen helpen. Dat kan bij ons op kantoor of op jouw werkplek.
02

Voorstel offerte

We laten ons kennismakingsgesprek bezinken en stellen een gedetailleerde, transparante offerte op maat van jouw project op. Die stellen we aan jou voor en voorzien we van de nodige uitleg. Afhankelijk van jouw budget voorzien we een eerlijke prijsinschatting.
03

Opstart van jouw project

Offerte goedgekeurd? Blij team hierzo. We gaan intern aan de slag en geven je voldoende updates via een en dezelfde contactpersoon. Zo heb je een duidelijk beeld van hoe ver wij staan, wat we concreet uitvoeren en wat jij al kan verwachten. We betrekken je in het hele proces, maar vallen je niet te pas en onpas lastig.
04

Presentatie en feedback

Belangrijke stap in het proces? Dan nodigen we je uit voor een presentatie en feedbackmoment en laten we je mee beslissen over de verdere uitwerking. Zo voorkomen we dubbel werk en zorgen we voor een vlotte gang van zaken.
05

Oplevering en nazorg van jouw project

Een uniek, professioneel en kwalitatief eindresultaat is waarvoor we gaan. Tijd om te lanceren, verspreiden en te genieten van heel wat complimentjes. Na onze oplevering laten we je niet zomaar gaan! We geven je voldoende uitleg over hoe je zelf aan de slag kan en blijven altijd bereikbaar om je te helpen met eventuele extra’s, vragen of problemen. Of je laat de rest van de uitwerking, toepassing en verspreiding aan ons over.

Samenwerken op projectbasis of lange termijn?

Op zoek naar de ideale partner voor een specifiek project of langdurige samenwerking? Dat kan! Geef een seintje, we kijken met plezier hoe we jou kunnen helpen!

Contacteer ons

Je website heeft een specifiek doel en moet logisch in elkaar zitten. Bezoekers moeten gemakkelijk hun weg vinden en alle inhoud moet toegankelijk zijn.

Jonas Pottie
Zaakvoerder

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten