Home
Projecten
Kringwinkel 't rad

Kringwinkel 't rad

De toekomst tegemoet met een prikkelend jaarverslag als leidraad

Kringwinkel 't rad

Kringwinkel ‘t Rad is een vzw die de kringwinkels in Brugge, Knokke-Heist, Zedelgem, Beernem en Blankenberge verenigt. De vzw stelt meer dan 200 mensen tewerk die om verschillende redenen geen job vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De missie van Kringwinkel ‘t Rad: mensen en spullen meer waard maken, met respect voor het milieu.

We maken al enkele jaren een aantrekkelijk jaarverslag van hun onderneming.

Visuals

Infographics op maat

De aangeleverde data van de Kringwinkel zetten we om in moderne, maar duidelijke grafieken en infographics. Afwisseling tussen tekst, beeld en numerieke info houdt het verslag boeiend en maakt de inhoud verwerkbaar voor iedereen die een jaarverslag in handen krijgt.

Magazines en tijdschriften

Opstellen van een concreet draadmodel

Zowel voor de farde als voor de steekkaarten vertrekken we vanuit een draadmodel. De vereenvoudigde weergave optimaliseert de plaatsing van de te verwerken informatie en zorgt voor een efficiënter ontwerp.

Farde en steekkaarten vormgeven

Een jaaroverzicht mag opvallen. De inhoud van het jaaroverzicht wordt opgedeeld in 7 thema’s over verschillende steekkaarten samengehouden door een farde. De losse kaarten maken het gemakkelijk om ze naast de farde te leggen en de info te vergelijken.

Een jaarverslag bevat heel wat informatie die vaak allemaal van even groot belang is. Voldoende witruimte en grote, sprekende foto’s zorgen voor rustpauzes doorheen het verslag. Zo onthoud je als lezer onbewust meer van de inhoud en blijft de publicatie langer hangen.

Kringwinkel 't rad
No items found.
Kringwinkel 't rad
Kringwinkel 't rad

Facts en cijfers over dit project

No items found.

Ben je geïnspireerd door dit project? Of ben je zelf ook op zoek naar een partner voor jouw project?

Neem contact met ons op

Ook interessant voor jou