Home
Inzichten
Drie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketing

Drie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketing

Dagelijks jouw sociale media beheren kan een uitdaging zijn als ondernemer. Je hebt er geen tijd voor, je hebt de kennis niet, je hebt het materiaal niet,… Nochtans is het een belangrijk onderdeel van marketing geworden. Een professionele partner voor je online marketing kan een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf. Zo getuigen deze 3 klanten.

Mattiece David
Gepost op
24
March
2021
Drie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketingDrie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketing

Hoeveslagerij De Bokke uit Beernem

De Formatie ondersteunt ons vooral op Facebook en Instagram. Wat ze voor ons doen, kunnen we met wat oefenen misschien ook zelf, maar we hebben er geen tijd voor. Hun strategie, professionaliteit en betrokkenheid is een meerwaarde voor onze zaak.

No items found.

Restaurant De Grilloir Brugge en Vivenkapelle

De Formatie is vanaf het begin betrokken bij De Grilloir. Sinds 2012 zijn we een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. De coronaperiode was voor ons geen lachertje, maar mede dankzij hun aanpak blijven onze klanten betrokken met onze zaak via Facebook, Instagram, mailings en online advertenties.

No items found.

PROlectro uit Beernem

“Wij willen er met ons vakmanschap zijn voor bestaande én nieuwe klanten. Van aarding in de grond tot licht aan het plafond. Maar dat online aan de man brengen, daarvoor rekenen we op De Formatie. Ze maken van PROlectro een herkenbare, vaste waarde in de regio. De samenwerking is soms echt hilarisch!”

No items found.

Ook iets voor jouw bedrijf?

Naast deze drie toppers, beheren we nog zo’n 15 accounts die we dagelijks ondersteunen. Telkens met een iets andere aanpak, altijd met het oog op resultaten en rendement voor de klant. We meten en verbeteren de cijfers, zoeken opportuniteiten en houden de synergie van de samenwerking zo hoog mogelijk.

No items found.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Samen bekijken hoe we van jouw online marketing een troef kunnen maken?

Neem contact met ons op

Ook interessant om verder te lezen

Inzichten