Welke diensten bieden wij aan?

Wij helpen bedrijven en organisaties met het uitbouwen en ondersteunen van een krachtig merk. Met onze professionele en betrokken aanpak zorgen we voor een uniek verhaal waarmee we jouw doelgroep activeren.

Vergadering

Enkele samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk ons laatste werk

Projecten
Over ons

In formatie voor jouw project

Als fullservice grafisch communicatiebureau helpen we jouw bedrijf groeien.

We vertellen je verhaal op de manier waarop jouw publiek het moet horen. Ons team is multi-inzetbaar, in de breedste zin van het woord. We bundelen onze talenten tot een geheel waarop je zorgeloos kunt vertrouwen. Want in formatie zijn we sterker.

Maak kennis met ons team
Review - Bouwwerken De Baets

Wij focussen ons op perfect afgeleverd werk, maar hebben de kennis en mogelijkheden niet in huis om dat online te tonen aan potentiële klanten. Door de samenwerking met De Formatie hebben we nu een professioneel en waarheidsgetrouw portfolio dat ons goed vindbaar maakt op het internet.

Filip
Bouwwerken De Baets
Review - d'afspanning

Wij zorgen voor een gastvrije culinaire beleving, De Formatie zorgt voor maatwerk dat onze klanten ongemerkt als exclusief ervaren. Hun expertise maakt een bezoek nog iets specialer. Terwijl anderen daar minder belang aan hechten, zorgt dat bij ons voor de kers op de taart.

Joost & Heidi
d'afspanning
Review - Sam

Mijn idee was groots en mijn concept was uitgebreid. Dankzij De Formatie is dat degelijk uitgebouwd tot wat ik voor ogen had en kan ik mijn verhaal verstaanbaar en inspirerend delen met anderen.

Sam
Skolto
Review - Peter

We werken al sinds het prille begin, meer dan 10 jaar terug, vruchtbaar samen met De Formatie. Zeker tijdens de coronacrisis en bij de uitbouw van ons tweede restaurant in Vivenkapelle speelden ze een waardevolle rol.

Peter
De Grilloir
Review - Domingo

De samenwerking met De Formatie is gericht op bedenken, uitvoeren en resultaten boeken. Serieuze plannen worden serieus aangepakt, maar er is ook ruimte voor wat humor. Dat draagt sterk bij aan het gevoel dat onze klanten ervaren.

Domingo
PROlectro
Review - Jenna

Wij weten hoe ons verhaal in elkaar zit, maar we vinden niet altijd de juiste woorden om het te vertellen. Het team van De Formatie helpt ons om zoveel mogelijk mensen op de best mogelijke manier te informeren en inspireren via de juiste kanalen.

Jenna & Tobias
Arbix
Review - Tine & Stijn

Met hulp van De Formatie maken we van onze hoeveslagerij een gevestigde waarde in Beernem en omstreken. Ze versterken onze inspanningen met vormgeving, fotografie, sociale media en een stevige uitbreiding van onze website en webshop.

Stijn & Tine
Hoeveslagerij De Bokke
Review - Goran

De Formatie is de ideale partner voor mij, van het eerste idee tot de start van mijn zaak. Ze zorgden ervoor dat ik alles had wat nodig was voor een degelijke, kwalitatieve lancering. Ook nu kan ik op hen blijven rekenen voor advies, extra's en nieuwe ideeën of concepten.

Goran
Studio Smaak

Laat je inspireren door onze laatste inzichten

Inzichten